Runkkuorgiat orjille

Valtiatar järjestää kevään kunniaksi orjille Runkkuorgiat 20.3.2021.

Orgioissa pääset esittelemään runkkaustaitojasi ja runkkaamaan yhdessä toisten kanssa. Voit olla syrjään vetäytyvä nurkassa runkkaaja, runkkupiiriin osallistuva, himoimijä, sperman nuolija tai itse päärunkkari.

Valtiattaren kammiossa on tilaa kaikille. Jos haluat runkata omissa oloissasi sivummalla, kammiosta löytyy sopiva soppi sinulle. Ja saat olla kuitenkin mukana yhteisissä orgioissa nauttimassa toisten seurasta ja yhteisen runkkumaratonin tunnelmasta.

Ohjelmassa on mm. runkkupiiri, jossa voit nauttia runkkaamisesta ja samalla ihailla ja kiihottua toisten runkkaajien katselemisesta. Orgioihin tarvitaan myös himoimijä, joka on valmis ottamaan suihin kaikilta orgioihin osallistujilta. Jotta paikat pysyvät siistinä, orgioissa on mukana sperman nuolijoita, jotka nuolevat halukkaasti lattialle ja muualle roiskuneet spermat.

Orgioissa järjestetään myös kisa, jossa valitaan kevään 2021 päärunkkari. Valtiatar valitsee päärunkkarin orgioihin osallistuvien runkkuorjien joukosta. Valintakriteerinä on runkkaustekniikka, kestävyys ja monipuolinen osallistuminen orgioiden tapahtumiin. Parhaat mahdollisuudet tulla valituksi päärunkkariksi, on osallistua runkkupiiriin, suihinottoon ja tilan siistinä pitämiseen spermaroiskeita nuolemalla.

Haen mukaan runkkuorgioihin OnlyFans-sivujeni kautta: https://onlyfans.com/pumamoore. Testaan siellä kaikki hakijat ja valitsen orgioihin osallistujat.

onlyfans.com/pumamoore
20 USD / 1kk

Mikäli et tiedä mikä runkkurinki on ja mitä siellä tapahtuu, voit tiedustella asiasta lisää OnlyFans yksityisviestillä. Yhteydenotto ei ole muulla tavoin mahdollista. Jäsenyyden OnlyFans sivulle voi ostaa kuukaudeksi kerrallaan ja jäsenyyden päätyttyä päättää onko rohkeutta jatkaa runkkaamista.

Wanking Circle starts on this friday at 8pm, Be There or Be Square!

To join wanking circle you need to join my page:

onlyfans.com/pumamoore
20 USD / 1 month

If there is any of you who don’t know what happens in the Wanking circle, you can always ask from me with a private message at OnlyFans. Contact is not possible in any other way. The membership can be purchased for one month at a time and at the end of the membership you decide whether you have the courage to continue wanking.